Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Rhodos fasii (palet)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

111265 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Ardezie Rhodos Fasii reprezinta o solutia excelenta pentru placarea zonelor interioare sau exterioare. Punctul forte este dat de placare 3D in culori si texturi bej-aurii care aduc senza?ia de masiv in aer liber in casa ta.

De asemenea particularitatea produsului sta in forma diferita a fiecarei fasii, ceea ce creeaza un aspect general unic de fiecare data. Piatra naturala decorativa ardezie Rhodos Fasii poate fi livrata la nivel national, indiferent de cantitatea comandata.

Finisaj: 3D
Grosime: 2-4 cm
Ambalare: paleti 10-12 mp
Comanda minima: 1 palet

Piatra naturala decorativa Ardezie Rhodos Fasii este un model de piatra naturala folosit in special de catre clientii care isi doresc un aspect modern sau rustic, cu tente ecologice, si cu un cost redus.

Acest model de piatra este folosit in diverse tipuri de amenajari, precum interiorul unui spa, la placarea integrala a fatadei unei case private, garduri sau spatii publice de dimensiuni mari. Acest model de piatra naturala se regaseste in majoritatea proiectelor propuse de arhitecti, datorita aspectului deosebit pe care il ofera spatiului.

Pretul extrem de competitiv pe care il are acest tip de piatra naturala este al doilea motiv pentru care este preferat in multe proiecte rezidentiale.

Detalii montaj: Piatra naturala decorativa Rhodos Fasii se poate placa atat la interior cat si la exterior iar in cazul in care se opteaza pentru placarea integrala a unei fatade sau a unui spatiu mai inalt de 3 m va recomadam sa folositi un adeziv precum Weber Set.Marmoplus si plasa de rabitz pentru a oferi un liant suplimentar intre sistemul de izolare termica si placile de piatra.

Specificul acestui material este faptul ca fiecare bucata de piatra naturala in parte are o alta forma iar aceste fasii sunt destul de mici astfel incat incarcatura pe suprafata pe care este aplicat nu este una foarte mare.

Un detaliu de efect este folosirea unor spoturi la baza peretelui pe care s-a placat cu modelul de piatra naturala Ardezie Rhodos Fasii astfel incat in momentul in care va fi luminat aspectul va fi unul spectaculos. In cazul amenajarilor peisaigistice este des folosit pentru realizarea de cascade datorita posibilitatii de a placa suprafete mici astfel incat se reproduce zidul unei stanci.

In toate aceste cazuri cu atat mai mult in ultimul exemplu in care se realizeaza o cascada cu piatra naturala din fasii Rhodos trebuie sa tinem cont de faptul ca imediat dupa montaj suprafata placata trebuie impermeabilizata pentru a-i pastra aspectul initial.

In cazul cascadelor impermeabilizarea se face in 2 sau 3 straturi si va trebuie refacut in fiecare an inainte sa punem in functiune cascada. Culoarea acestui model de piatra naturala este caracterizata de auriu intr-o gama variata de nuante de la bej pana la ruginiu. Structura sa este caracaterizata de prezenta de mica fapt ce ii ofera stralucire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura