Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Homa 10 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13685 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Frumusetea materialului brut, textura si culoarea naturala sunt principalele atuuri ale acestei pietre naturale. Ardezia Homa poate fi utilizata in diferite stiluri de amenjari interioare si exterioare, de la rustic la modern cu influente exotice (stilul mediteraneean), pana la minimalist si high-tech.

Un perete placat cu astfel de piatra naturala se va integra de minune in decor datorita texturii liniare si a variatiilor de culoare. Piatra naturala decorativa Ardezie Homa 10cm x Lungime libera ofera incredibil de multe avantaje.

Unul dintre marile avantaje cand se alege o piatra naturala e atunci cand exista o asociere potrivita cu diferite medii, iar piatra naturala Homa are aceasta calitate de asociere multipla si se monteaza usor. Latimea de 10cm a pietrei naturale decorative din Ardezie Homa cu lungimi libere (L.L.) asigura un montaj cu pierderi minime, descrisa printr-un joc de culori expresive ce reprezinta acest produs precum si dimensiunile potrivite proiectelor exterioare fac dintr-o cladire simpla una impunatoare.

Placarea cu piatra naturala naturala decorativa Homa a fatadelor reda imaginea atragatoare a cladirilor sau caselor altminteri banale. Datorita culorii sale, aceasta piatra naturala de culoare brun deschis, creeaza un aspect placut atunci cand se ia laolalta cu aspectul general al cladirilor (culoarea acoperisului a pervazurilor etc.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura