Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Rhodos 5 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15113 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa este ideala pentru placari exterioare sau interioare. Placajele din piatra naturala ardezie Rhodos cu latimea de 5 cm permit realizarea unui design deosebit si confera personalitate casei tale. In nuante bej aurii, acesta este un produs natural cu un aspect deosebit datorat micai, acele cristale din compozitia pietrei. Produsul se monteaza usor, cu pierderi de materiale minime, si este foarte rezistent.

Utilitate: La exterior poate fi aplicata fatadelor gardurilor de gradina sau de curte, precum si fantanilor arteziene din pietele publice. In spatiile inchise decoreaza semineurile, dar poate fi inclus si ca element decorativ in placarea peretilor, alaturi de alte tipuri de piatra naturala pentru un plus de varietate si un design mai aerisit. Comanda acum! Facem livrari la nivel national, indiferent de cantitate.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Pentru montarea peste Rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura