Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Homa Fasii (Palet)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

111265 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Fasii Homa s-a impus in ultima vreme ca lider al amenajarilor exterioare si interioare. Ce poate fi mai in tendinte decat tipul de piatra naturala ''Fasii'' ce poate fi folosita in orice fel de design, mai ales ca se poate monta cu usurinta? Fasiile din ardezie Homa sunt o imbinare de culori crem si ruginiu, sugerand putere si eleganta.

Piatra Naturala Montana Fasii Homa taiata din ardezie, exceptional de dura, fasonata pe spate, pentru un montaj usor si rapid. Foarte folosita la interior de catre arhitecti si constructori, acest tip de placaje din piatra naturala permit realizarea unui design unic, oferind posibilitati creative nelimitate. Dupa definitivarea montajului, rezultatul va arata ca o stiva de piatra naturala.

Piatra Naturala Montana Fasii Homa poate fi utilizata pentru placarea peretilor interiori din baie, bucatarie, hol, dus, beci. La exterior poate fi folosita la placarea casei, a gardurilor, a zidurilor de orice fel Placarea poate fi inclusiv direct peste caramida.

Utilizare:  Produsul este reprezentat de o imbinare un nisipiu si ruginiu, piatra naturala utilizata la placari interioare sau exterioare. Cladirile cu aspect neutru sunt evidentiate atunci cand se realizeaza placari la exterior pe fatada sau soclu. Pentru a obtine acel aspect rustic-modern se recomanda folosirea fasiilor la placarea beciurilor, pivnitelor etc. Reprezinta in acelasi timp alegerea arhitectilor si a proprietarilor in materie de design interior pentru obtinerea unui caracter unic in livinguri, holuri, dormitoare.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, ardezia poate fi placata direct peste termosistem, caramida.

Daca montajul se face peste 3 m, inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip rabit si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului.

Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu utilizarea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura