Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Rusty Brown fasii (palet)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

111265 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Placarile exterioare cu piatra naturala, precum cele realizate cu Ardezia Rusty Brown Fasii, impresioneaza prin robustete si asprime, fiind totodata extrem de elegante. Perfecte pentru decorarea exterioarelor, pot functiona la fel de bine si pentru mediile interioare unde se urmareste redarea unei atmosfere mai robuste, mai sobre. Punctul forte este dat de senzatia 3D a placarii, precum si de culorile si texturile ruginii care sustin senzatia de masivitate.

In functie de inaltimea pana la care se realizeaza lucrarea de placare, montajul este diferit. Astfel, daca nu se depasesc 3 m inaltime, montajul se realizeaza direct peste termosistem, caramida etc. In caz contrar, sunt necesare si chiar obligatorii plasele de tip Buzau si diblurile pentru fixare.

Piatra naturala Ardezie Rusty Brown, fasii, isi gaseste locul mai curand in mediul exterior, desi acestea se pot placa si spatii inchise, atunci cand vorbim de restaurante (care vor sa accentueze aspectul rustic) pivnite sau beciuri.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, produsul poate fi placat direct peste termosistem, caramida.

Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folosesti plasa tip Buzau si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatoriu utilizarea unei plase de rabit.

Finisaj: 3D (modern)

Grosime: 2-4 cm

Ambalare: paleti 10-12 mp

Comanda minima: 1 palet
Trimite mesaj
Din Gura in Gura