Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Kavala fasii (palet)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

111265 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa ce uimeste in fiecare proiect, si trebuie sa uimeasca si sa placa, si trecatorilor, vecinilor tai Piatra naturala decorativa din Ardezie Kavala Fasii are o superba texturata care se adapteaza la orice stil de amenajare prin nuantele ei de la gri-cristal, cu usoare tente de crem, pana la gri-cristal. Nu ar trebui sa ratezi momentul si sa te bucuri acum de prezenta acestei pietre naturale in depozitele noastre!

Piatra Naturala Decorativa - Ardezie Kavala Fasii este un produs fenomenal datorita faptului ca ne ofera amenajari spectaculoase 3D. Piatra Naturala Decorativa - Ardezie Kavala Fasii are in compozitia sa oxid ce ii ofera aspectul de ruginiu fiind in acelasi timp o piatra naturala extrem de rezistenta ce va dainui peste ani si ani.

Acest tip de piatra naturala decorativa livrat la paleti de 10-12mp sub forma de fasii, are la baza o ardezie extrem de rezistenta cu o vechime de peste 60 milioane de ani ce se formeaza sub stratul de marmura cu acelasi nume Kavala, cunoscuta pentru minunatiile naturale ce le ofera lumii intregi.

Aspect finisaj: 3D (rustic/modern)
Grosime: 2-4cm
Dimensiuni: poligonale
1 Europalet = 10 - 12 mp
Comanda minima: 1palet
Culoare: Gri-Cristal Utilizare: culoarea sa gri o face usor de asortat cu lemnul, metalul sau sticla poate fi folosita in amenajari rustice, moderne sau contemporane.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura