Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Sikis Mix fasii (palet)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

111265 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa Ardezie Sikis Mix Fasii, asa cum bine se stie, straluceste de fiecare data cand este vorba de sugerarea unei atmosfere arhaice. Fie ca se foloseste pentru placarea integrala a locuintelor sau pentru placarea ornamentala / partiala a unui restaurant rustic, de exemplu, fasiile de ardezie Sikis reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru crearea unei atmosfere traditionale.

Caracteristici:
Avand o culoare deosebit de frumoasa un mix de gri-cristal desi pot exista fasii cu o tenta usor maronie. Este deosebit de rezistenta fiind cunoscuta pentru capacitatea sa de a face fata schimbarilor climatice drastice. In aceasta varianta produsul este disponibil doar la ambalaj paletizat. Trebuie tinut cont de urmatorul fapt - acest produs se comercializeaza la palet de 10-12 mp.

Utilitate:
Piatra Naturala Ardezie Fasii Sikis Mix poate fi o solutie extraordinara din toate punctele de vedere (culoare pret rezistenta in timp etc.). In general clientii o aleg pentru placari exterioare de fatade garduri sau socluri dar si la placarea interioarelor cum ar fi holuri in spatele patului bai etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura