Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Ardezie Poligonala Rhodos Medium-Lespezi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5831 lei
Descriere
Caracteristici

Se caracterizeaza printr-un aspect pamantiu si cald. Este un bun izolator electric si are proprietati ignifuge. Este de asemenea antiderapanta, iar unele placi pot contine urme vizibile de fosile. Acestea nu devalorizeaza piatra, ci ii ofera o caracteristica aparte.

Utilitate

Foarte recomandate sunt intrebuintarile la exterior, unde Ardezia Poligonala Rhodos Medium poate fi folosita la placarea curtilor si aleilor, se pot realiza carari in gradini sau poate fi aplicata pe fatade, socluri, stalpi, garduri si lista poate continua.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Ardezia Rhodos este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura