Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Rhodos 10cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13685 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta piatra naturala decorativa este utilizata in special pentru aspectul sau modern si calduros. Piatra naturala decorativa Rhodos apare in diverse tipuri de amenajari interioare si exterioare, precum spa-uri, fatade ale cladirilor, garduri sau spatii publice de dimensiuni mari.

Specificul acestui material il reprezinta faptul ca fiecare bucata de piatra naturala in parte are o forma diferita, iar fasiile sunt destul de mici, incat incarcatura pe suprafata aplicata nu este foarte mare. Cu piatra naturala decorativa din ardezie Rhodos, cu latimea de 10 cm si lungime libera (LL), fiecare constructie si fiecare simpla amenajare capata un aspect cu totul particolar. Rustica si in acelasi timp moderna, aceasta piatra naturala decorativa se monteaza si se intretine usor. Piatra naturala decorativa Rhodos se remarca prin simplitate estetica si prin rezistenta la dezagregare. Folosita deseori la placarea unor constructii de anvergura, precum campusurile universitare, hotelurile, ardezia Rhodos poate fi de asemenea intrebuintata ca element decorativ si in amenajarile interioare. La exterior complementeaza aspectul general al constructiei, iar la interior invita la reculegere si la calm.

Recomandari montaj: daca montajul se face pana la 3 m inaltime, poate fi placat direct peste termosistem, lemn, caramida etc. Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. In cazul montarii peste Rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura