Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie Rhodos 3 cm x LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16898 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala decorativa, Ardezie Rhodos 3cm cu lungime libera, reprezinta o simbioza pe care putine materiale din aceasta zona o poate sustine cu credibilitate si aplomb.

Indiferent de natura proiectului, indiferent de caracterul spatiului sau de designul urmarit, aceasta ardezie Rhodos are dubla calitate de a reda o frumusete tip antica, dar si un aspect cochet, o eleganta subtila. Suntem oricand gata sa te ajutam sa iti indeplinesti visele.

Rezista in fata conditiilor meteo neprielnice - ninsoare, ploi, temperaturi in crestere si descrestere rapida - care afecteaza in general alte materiale. Are o rezistenta specifica care nu permite substantelor pe baza de acizi sa deterioreze atat de usor materialul. Incepand din acest an am inceput sa o taiem si la latimea de 3 cm cu lungimi libere

Utilitate: Pentru cladirile lipsite de ornamente arhitecturale piatra naturala decorativa Rhodos este perfecta deoarece lasa sa se intrevada accentul texturat al constructiilor. Daca ne gandim de exemplu la depozitele de vin sau vinarii unde atentia nu cade atat pe estetica cat pe calitatea materialului capabil sa ofere conditii prielnice pastrarii vinului intelegem cum placarea unor asemenea cladiri cu piatra naturala Rhodos poate fi printre cele mai potrivite alegeri.

Recomandari Montaj :

Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.

Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului

Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura