Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Kit antibacterian cu ioni de argint

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41174 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit-ul Antibacterian asigura protectia, curatarea si intretinerea suprafetelor din piatra naturala, impotriva bacteriilor impiedicand si raspandirea acestora. Kit-ul este destinat cu precadere blaturilor de lucru.
In acest pachet primesti doua solutii, MPJ K si J Clean potrivite pentru aplicarea pe orice tip de suprafata lustruita (polisata) din marmura, granit, quartit, onix, Terrazzo si diferite pietre semi-pretioase.
Kit-ul Antibacterian contine:
- MPJ K un impermeabilizant ecologic care protejeaza impotriva petelor de apa si a celor de ulei, fiind un impermeabilizant a carei actiunea impiedica raspandirea bacteriilor, a fungilor si a mucegaiului;
- J Clean, un detergent universal igienizant ce combate raspandirea bacteriilor pe suprafete;
- Un capat de spray cu care J Clean se poate aplica;
- O laveta;
- Un burete.
Modalitate de aplicare:
Se aplica MPJ K direct pe suprafata curata si uscata folosind o carpa curata, cu miscari circulare si se lasa sa se usuce. Se aplica un strat, iar pentru suprafetele absorbante se aplica doua straturi.
Se aplica spray-ul J Clean direct pe suprafata care trebuie curatata, se freaca cu o carpa sau cu un burete si lasa sa se usuce.
Solutiile se agita bine inainte de utilizare.
Suprafata se poate folosi dupa 12 ore dupa ce solutiile au fost aplicate, insa contactul cu acestea ar trebui evitat timp de 48 de ore.
ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
PIATRAONLINE lanseaza solutii de tratare antibacteriene
Trimite mesaj
Din Gura in Gura