Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Marmura Thassos 3D Scapitat 2.8 x 2.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49861 lei
Descriere
Caracteristici

Marmura Thassos este rezistenta si dura care are calitatea de a mentine un aer racoros in zonele unde predomina temperaturi inalte. Pentru cele mai bune rezultate in timp, sunt recomandate tratamentele de impermeabilizare.

Marimea disponibila pentru acest produs este de 2.8 x 2.8 cm.

Utilitate

Este un tip de marmura care se foloseste indeosebi la interior si accentueaza eleganta camerelor si tipul designului. Poate fi intalnita in cele mai comune incaperi, precum bai si holuri, dar exista si posibilitatea de a monta acest produs in living-uri, birouri, etc.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din marmura, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Marmura Thassos este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din marmura nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura