Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Travertin Classic 3D Wall Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43316 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:
Mozaicul din Travertin Classic 3D Wall polisat (lustruit) poate fi alegerea perfecta pentru placarea holurilor sau in spatele televizorului, dar si placari exterioare pe fatade sau garduri. Produs din cel mai calitativ Travertin Classic Extra Light, va aduce cu siguranta un plus de valoare proiectului dvs. Livrarea se face la cutii de 0.744 mp (8 plase de 30.5x30.5cm).

Utilitate:
Va recomandam aceste plase cu precadere pentru realizarea braurilor in zone in care ati mers pe placaje uniforme pe culori neutre. Cremul superb si dispunerea 3D vor rupe monotonia unei suprafete placate cu alt material / culoare. Livrare si Montaj:
Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Recomandari Montaj :
Adeziv Weber Marmo.Plus 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MPG - 1L=15mp
Fiind un produs usor poate fi montat la exterior pe inaltimi mari.
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz. *Pret pe metru patrat (fara TVA) Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau 021-350.14.94
021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura