Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Travertin Classic Scapitat 3D 2.5 x 2.5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33082 lei
Descriere
Caracteristici

Este un produs disponibil la dimensiunea de 2.5 x 2.5 cm, pentru care se recomanda tratarea cu solutii de impermeabilizare pentru o functionalitate si un aspect autentic cat mai indelungat.

Are un caracter poros, usor vizibil.

Utilitate

Indiferent de natura spatiului, publica sau rezidentiala, produsul Classic travertin 3D creeaza o atmosfera placuta si inspira la tihna si seninatate.

Din acest motiv, este recomandat pentru zonele de asteptare din cabinetele medicale, centrele spa, sau in interiorul spatiilor comerciale. Exista optiuni de aplicabilitate si la exterior, acest model de mozaic putand fi utilizat, de exemplu, la placarea fatadelor sau a stalpilor de la intrare.

Transport si Montaj;

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura