Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Travertin Classic Polisat 2.3x2.3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26656 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici

Rezistent si cu o functionalitate indelungata, Mozaicul din Travertin Classic Polisat este compus din patrate la dimensiunea de 2.3 x 2.3 cm confera aceea finisare delicata. Suprafata este fina, datorita procesului de polisare.

Utilitate

Dirijand armonios fluxul de lumina, Mozaicul din Travertin Classic Polisat este potrivit acolo unde stralucirea spatiului lipseste.

Poate fi folosit atat pentru amenajarea si placarea peretilor, cat si pentru amenajarea pardoselilor. Prin aplicarea unui model tip mozaic, jocul de lumina este intensificat, iar ambientul spatiului este modificat de la monoton la variat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Classic este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura