Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Mozaic Travertin Classic Tumbled (Antichizat) 4.8 x 4.8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24514 lei
Descriere
Caracteristici

Prezinta proprietati antiderapante si de rezistenta in zonele umblate frecvent. Nu necesita intretinere speciala si isi pastreaza calitatea timp indelungat.

Disponibil la dimensiunea de 4.8 x 4.8 cm, produsul se monteaza usor si rapid. Impermeabilizarea se poate face simplu doar folosind o pensula si produsul LTP MattStone (1L=10mp)

Utilitate

Ideal pentru placari la interior si exterior, acestui produs i se poate asocia o gama variata de mobilier si/sau decoratiuni. Este un produs nepretentios si deci, nu necesita alegeri speciale in ceea ce priveste restul design-ului, putand fi combinat cu multe alte materiale care sa ofere in aceeasi masura un simt estetic de valoare.

Transport si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Travertinul este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metrul patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura