Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic Travertin Classic-Noce 3D Tumbled 5 x 5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39865 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Caracteristici

Pe dimensiuni generoase de 30,5 x 30,5 centimetri, efectul 3D al placilor de travertin este mai bine evidentiat desi isi pastreaza discretia unui produs menit sa infrumuseteze, sa distinga.

Placile intercalate, crem si ciocolatii, au dimensiunea de 5 x 5 centimetri. Va puteti baza pe finisajul scapitat si pe culorile calde ale acestor placi in mod deosebit.

Utilitate

Un aliat de nadejde pentru realizarea proiectelor de interior cat si de exterior, placile de Mozaic Classic Noce 3D Antichizat pot aduce un plus de eleganta si culoare holurilor, bailor, bucatariilor si livingurilor.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din travertin, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Noce si Travertinul Classic sunt produse al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice.

Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii aceste materiale.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura