Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Mozaic Marmura Light Beige Polisat 2.3 x 2.3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29631 lei
Descriere
Caracteristici

Dimensiunile de 2,3 x 2,3 centimetri evidentiaza delicatetea acestor placi, asemeni culorii placute de bej. Finisajul da un strop de stralucire proiectului ales iar limitele imaginatiei dispar.

Utilitate

Reusita proiectului personal nu mai tine decat de montaj si de profesionalismul persoanelor angajate in proiect. Materialul ales este de cea mai buna calitate iar efectul vizual este garantat. Dincolo de placari verticale, puteti folosi placile Mozaic Light Beige Marmura ca placaje pe suprafete orizontale utile precum blaturi si pervazuri.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov.

De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din Marmura, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Marmura Light Beige este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura