Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Light Emperador Polisata 60x30x2cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24752 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Utilitate:

Sarmul si eleganta sunt cele doua atribute care ar putea descrie cel mai bine Marmura Emperador Light.

Aceasta vine ca o imbunatatire semnificativa pentru orice locuinta, iar cei aflati in cautarea aspectului opulent, contemporan, pot opta cu incredere pentru produsul nostru. Folosita in amenajarea spatiilor interioare bai, holuri, bucatarii, dar si ca parte a pieselor de mobilier (blaturi si contra-blaturi de bucatarie, cadre pentru seminee, masti pentru chiuvete si cazi), atat pe pereti, cat si pe pardoseala, Marmura Emperador Light nu inceteaza niciodata sa surprinda prin atmosfera calma, luxul si eleganta pe care le emana.

Mostre:

Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari.

Marmura este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura