Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri
Descriere
Rezistenta si confort. Cu totii ne bucuram de o masa luata in aer liber. Doar daca ne gandim la un gratar intr-o zi insorita, mobilierul nostru de gradina, format dintr-o masa si doua bancute, este perfect pentru asemenea evenimente. Construite din beton armat, la exterior avand placa naturala poligonala si caramida aparenta, cele trei corpuri rezistente asigura spatiu suficient invitatilor. Culorii vii. Montaj rapid, prin suruburi. Cauti sugestii de gratar pentru gradina? Vezi sectiunea noastra dedicata!

Odata ce te bucuri de un gratar de gradina din portofoliul nostru, poate ca ar fi o idee buna sa il asortezi cu un set de mobilier ca acesta. O asemenea masa insotita de cele doua bancute placate cu piatra poligonala reprezinta combinatia perfecta pentru inceputul unei petreceri in aer liber, alaturi de prieteni dragi.

Setul pentru gradina compus din masa si doua bancute realizate din beton armat, placat la exterior cu piatra naturala poligonala si caramida aparenta. Centrul unei bucatarii de vara poate fi ocupat de acest practic si frumos set de gradina, in culori vii naturale, care ofera suficient spatiu pentru primirea musafirilor la o masa in aer liber.

Dimensiuni masa:

Inaltime: 80 cm

Latime: 71 cm

Lungime: 130 cm

Dimensiuni banca:

Inaltime: 55 cm

Latime: 84 cm

Lungime: 140 cm

Greutatea totala a setului: 620 kg

Produsul se monteaza rapid si usor, avand la baza suruburi, acestea fiind incluse in set. Produsul se executa doar pe comanda, termen de productie in functie de comenzi: 10-14 zile de la comanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura