Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina Family

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67116 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Intr-o gradina de vis, niciun gratar nu va fi de ajuns. Incearca acest ansamblu format din gratar mediu, masa de lucru si masa cu chiuveta, placat cu piatra naturala nefinisata, inspirata din imaginea pensiunilor rustice, pentru proiecte de amenajare contemporane sau formale.

Piatra naturala va atrage atentia in orice decor, iar materialele din care este realizat ansamblul vor dura o vesnicie. Cu gratarul potrivit, e weekend in fiecare seara.

Timpul liber se petrece in aer liber, alaturi de cei dragi. Si pentru ca unde-s multi, distractia creste, ai nevoie de un gratar pe masura. Ansamblul de gradina Family iti ofera un spatiu de lucru complet. Ai totul la indemana si esti mereu pregatit sa le faci pe plac pofticiosilor.

In plus, cele trei piese placate cu placi de piatra naturala in tonuri neutre se integreaza perfect in oaza ta de relaxare. Placare: Piatra naturala poligonala.

Contine: Gratar Mediu + Masa Simpla + Masa si chiuveta Format din trei piese care se imbina perfect: un gratar mediu, o masa cu chiuveta si o masa de lucru, ansamblul Family este rezistent la focul cu lemne, datorita materialelor din care este construit, beton armat si caramida ignifuga.

Cu o dimensiune totala de H 208 (max.) x L 360 x A 78 (max.) cm ansamblul Family cuprinde toate elementele esentiale necesare unei bucatarii de vara. Grila metalica pentru gratar este inclusa.

Instructiuni de montare: Montajul se realizeaza usor urmand o schema de tip LEGO, cu ajutorul unui adeziv termorezistent (Weber Super Flex) pe o platforma dreapta. Dupa montare, curata suprafata si lasa adezivul sa se usuce minim 5 ore, in functie de sezon.

Detalii tehnice:
GRATAR MEDIU
Materiale: panouri de beton armat si placate cu piatra naturala;
Transport: europaleti;
Dimensiuni: H 208 x L 120 x A 78 cm;
Greutate: 800 kg; MASA GRATAR CU CHIUVETA :
Materiale: panouri de beton armat si placate cu piatra naturala;
Transport: europaleti;
Chiuveta este incorporata si poate fi realizata din metal sau beton;
Dimensiuni: H 135xL 120 x A 60 cm;
Greutate: 450 kg; MASA GRATAR SIMPLA:
Materiale: panouri de beton armat si placat cu piatra naturala;
Transport: europaleti;
Dimensiuni: H 135 x L 120 x A 60 cm;
Greutate: 420 kg; Total greutate: 1670 kg (toate cele 3 piese)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura