Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina Mediu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350098 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tu esti Chef-ul gastii tale

si orice Chef are nevoie de instrumente pe masura. Gratarul mediu de gradina e bun si pentru experimente culinare, dar si pentru retete testate in timp. Impresioneaza-ti prietenii cu un festin gustos si sanatos.

Realizat din placi de beton si caramida ignifuga, produsul asigura folosirea indelungata cu focul cu lemne, este practic si usor de folosit.

Instructiuni de montare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alege un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic, inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura