Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Gratar si cuptor integrat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55128 lei
Descriere
Modelele noi de gratare multifunctionale pentru gradina ce contin si cuptor integrat sunt placate la exterior cu piatra naturala decorativa. Aceste modele de gratare hibrid raspund cerintelor celor mai exigenti bucatari, imbina versatilitatea gratarelor de gradina si a gatitului traditional la cuptorul cu lemne intr-un singur produs cu posibilitati nelimitate de utilizare. Produsul poate fi livrat national! Cupola si camera de foc sunt din caramida samota si beton armat. Acestea alcatuiesc structura de baza a ansamblului de gratar + cuptor integrat, placat la exterior cu piatra naturala decorativa (Limestone Vratza Scapitat 7 cm x LL). La acestea se adauga un capac de fier pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii, care asigura coacerea uniforma a preparatelor. Toate elementele sunt lipite cu adeziv termorezistent (Weber SuperFlex 25 kg), iar la livrare produsul este insotit de un ghid detaliat de asamblare, astfel incat aceasta sa se realizeze in conditii optime.

Dimensiuni:
Inaltime: 218 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 155 cm
Dimensiunea cupolei (dome) = 70 cm

Greutate: 1200 kg Modelele de gratare de gradina sunt achizitionate in special pentru retete de pizza si paine pufoasa sau crocanta, dar si pentru preparate din carne savuroase. Incercati acest produs care propune formula perfecta a convivialitatii! Pietrele naturale de culoare crem sunt alese cu grija si potrivite pentru a reflecta personalitatea locuintei si a posesorului, in timp ce materialele de calitate exceptionala garanteaza folosirea indelungata.

Instructiuni de montare: Gratarul multifuncional va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alege un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigura-te ca piesele sunt bine udate dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul multifunctional este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg este nevoie de doua persoane. Instructiuni de utilizare a gratarului de gradina: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic, inainte de a pune alimentele pregatite, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Instructiuni de utilizare a cuptorului de gradina: In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduci alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa faina si apa.

Instructiuni de izolare a cuptorului: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea iti punem la dispozitie un accesoriu separat, acoperisul pentru cuptor care va fi amplasat in partea de sus a cupolei. Spatiul gol ramas urmeaza a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart, in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota. In cazul in care produsul produsul nu se afla pe stoc, acesta se va livra in aprox, 2 saptamani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura