Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina Mic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

266679 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti de mult un gratar pentru gradina care sa se potriveasca perfect in spatiile mici din inima orasului? Avem. Poti incerca acest model care, datorita dimensiunilor reduse, iti va reda placerea gatitului la focul cu lemne sau carbuni. Un gratar de mici dimensiuni care se potriveste mai ales in spatiile mai restranse din orasele aglomerate, dar care este ideal si pentru proprietatile mari. Gratarul dispune de o cupola de caramida rezistenta la foc, lipita cu adeziv termostabil, si de o camera construita din panouri de beton armat, caramida aparenta si placate la exterior cu piatra naturala.

Are o greutate de 650 kg si dimensiuni reduse - 210/100/60 cm. Gratarele vin ambalate pe europaleti si sunt insotite de o schita de montaj tip LEGO, astfel incat intregul proces de asamblare dureaza intre 2 si 8 ore. Conceput pentru a fi folosit oriunde si oricand, gratarul Mic de Gradina, placat cu piatra poligonala, aduce prietenii si familia in jurul focului, transformand fiecare seara intr-o mica petrecere.

Instructiuni de montare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele, evitandu-se astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura