Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Gratar gradina Mare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

409836 lei
Descriere
Cu o suprafata extinsa care permite prepararea unei cantitati mai mari de alimente simultan gratarul mare placat cu piatra naturala poligonala + sistem grill, anima atmosfera indiferent de anotimp iar atunci cand nu este folosit pentru a gati acesta poate fi la fel de incantator ca orice semineu exterior.

Fiecare gratar este construit din materiale de cea mai buna calitate, testate de-a lungul timpului, pentru a oferi o performanta de neegalat. Cupola din caramida ingnifuga si camera de combustibil din beton armat sunt o garantie a faptului ca acest produs trece testul timpului atat la focul cu lemne, cat si la cel cu carbuni. Toate acestea vin completate la exterior de designul curat si aerisit al pietrei fasonate de culoare crem.

Pentru reuniunile de familie sau evenimentele care aduna toti prietenii in acelasi loc, ce poate fi mai potrivit decat un meniu delicios impreuna cu starea de bine pe care o creeaza pregatirea unui gratar in aer liber? Practic si versatil, acest gratar va permite sa incercati o gama diversificata de retete pentru un numar mare de persoane.

Instructiuni de montare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei alege un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele, evitandu-se astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura