Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina Mic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

323323 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bunatatile sunt gata cat ai zice sfar... este cel mai mic gratar din gama de gratare pentru gradina, dar placerea de a pregati carne si legume pe jar e la fel de mare. In plus, incape oriunde in gradina si se integreaza perfect, datorita designului clasic si placilor de piatra naturala. Practic si rezistent, gratarul 'Mic' de gradina placat cu piatra naturala decorativa este realizat din caramida si functioneaza atat cu carbuni, cat si cu lemne.

Instructiuni de montare: Gratarul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg, este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele, evitandu-se astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura