Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina Mare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

376873 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marea evadare, la tine in gradina! Alaturi de gratarul de gradina 'Mare' te poti bucura de o seara mediteraneana, in fiecare seara. Si iti poti invita toti prietenii sa se alature, pentru ca poti prepara simultan o gramada de bunatati.

Dimensiunile mari ale gratarului de gradina placat cu piatra naturala poligonala permit prepararea unei cantitati mai mari de alimente in acelasi timp, iar culorile naturale ale pietrei nefasonate se armonizeaza cu orice gradina.

Gratarul poate sa fie placat pe comanda (personalizare) cu piatra naturala poligonala Rhodos, Kavala, Homa sau Mix (Ardezie Rhodos si Kavala).

Instructiuni de montare: Se recomanda montarea gratarului pe o suprafata dreapta si folosirea unui adeziv termorezistent (Weber Set Superflex Max) pentru asamblarea componentelor. La final, curata suprafata montata si asteapta uscarea adezivului minim 5 ore. Instructiuni de utilizare: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si incalzirea grilei de metal pe jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

La comanda acestui superb gratar nu uita dupa cum spuneam: adezivul, prelungitorul de horn si impermeabilizantul LTP Mattstone H20, ce te va ajuta sa cureti mult mai usor suprafata noului tau gratar.
Incepand cu anul acesta poti comanda aici si montajul noului tau gratar!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura