Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar si cuptor integrat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

574413 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Un singur model, bunatati de toate felurile. Pregatitul mancarii nu ar trebui sa fie plictisitor. Alege gratarul cu cuptor integrat care iti permite sa fii creativ cu modul in care prepari alimentele, fie ca e vorba de mesele de zi cu zi sau un festin special. Gratarele de gradina au cuptor integrat, sunt placate cu piatra naturala poligonala, fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate (caramida ignifuga si beton armat).

Principala piesa a ansamblului o reprezinta cupola care dispune de o usa pentru inchiderea cuptorului in timpul incalzirii. Toate elementele constitutive ale gratarului sunt lipite cu adeziv termorezistent (ex: Weber SuperFlex 25kg), iar pentru o montare fara probleme trebuie respectata ordinea descrisa in ghidul de asamblare.

Dimensiuni:
Inaltime: 218 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 155 cm
Dimensiunea cupolei: (dome) =70 cm
Greutate: 1200 kg

Acest produs va deveni cu siguranta piesa de rezistenta a oricarei bucatarii de vara. Modelul include un gratar si un cuptor ce poate fi folosit cu succes pentru paine, pizza etc., avand un design rustic-mediteraneean, perfect pentru gradina ta. Mai putin spatiu utilizat si costuri mult reduse decat in cazul achizitionarii separate a celor doua produse gratar si cuptor - care compun ansamblul.

Instructiuni de montare: Ansamblul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv termorezistent (ex: Weber SuperFlex 25kg). La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, pentru o buna adeziune, asigura-te ca piesele sunt bine udate dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg este nevoie de trei-patru persoane.

Instructiuni de utilizare a gratarului: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Instructiuni de utilizare a cuptorului: In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore pana cand caramizile devin albe semn ca este momentul sa introduceti alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa faina si apa.

Instructiuni de izolare a cuptorului: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, va punem la dispozitie un accesoriu separat - acoperisul pentru cuptor, care va fi amplasat in partea de sus a cupolei. Spatiul ramas gol ramane sa fie umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, asa cum este samota.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura