Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Cuptor gradina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350217 lei
Descriere
Redescopera gustul copilariei. Nimic nu se compara cu mirosul painii coapte in cuptor traditional.

De aceea, nu ar trebui sa te multumesti cu mai putin. Poti pregati mancarea gustoasa a bunicii, chiar la tine in gradina. Placat cu piatra naturala de culoare crem (Limestone Vratza Scapitat 7cm x LL), cuptorul pentru gradina este realizat din materiale facute sa reziste mult timp la temperaturi ridicate si la focul cu lemne. O cupola din caramida, o camera de combustibil din caramida sau ceramica si samota, lipite cu adeziv termorezistent, si un capac folosit pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii sunt elementele principale care formeaza cuptorul de gradina.

Livrat pe europaleti, acesta vine insotit de un ghid detaliat de asamblare care scurteaza considerabil timpul alocat montarii. Cuptorul de gradina este ideal pentru a gati retete traditionale de paine cu crusta aurie, friptura frageda si suculenta sau legume proaspete. Prin dimensiunile sale se incadreaza usor in orice spatiu, iar piatra naturala in culori calde cu care este acoperit il transforma intr-un accesoriu rustic perfect pentru gradina ta.

Instructiuni de montare: Cuptorul va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent. Pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon. Instructiuni de izolare: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, iti punem la dispozitie un accesoriu complementar, acoperisul pentru cuptor care va fi amplasat in partea de sus a cupolei.

Spatiul ramas gol urmeaza a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota.

Instructiuni de utilizare: Se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduci alimentele. La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa, faina si apa.

Dimensiuni:
Inaltime: 170 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 145 cm
Dimensiunea cupolei: (dome) = 88 cm
Greutate: 950 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura