Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa gratar simpla - placata cu piatra decorativa Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215509 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Spatiul de relaxare al gradinii inseamna ca iti poti desfasura toate activitatile relaxante acolo. Este acel spatiu care iti ofera liniste si pace si tocmai de accea, PIATRAONLINE le ofera clientilor sai, posibilitatea de a prepara mese delicioase oaspetilor si familiei. Iti aducem masa de gratar simpla placata cu piatra naturala decorativa Kavala.

Importata din Bulgaria, acest produs este perfect pentru zilele toride de vara cand te muti in gradina si sa gazduiesti intalniri alaturi de cei dragi, iar masa este potrivita pentru atunci cand ai nevoie sa pregatesti bucatele.

Definita prin caracter rustic si influente traditionale, masa placata cu piatra decorativa kavala se adapteaza oricarui gratar ales. Piatra cu care este imbracat acest gratar este rezistenta si ofera un aspect placut.

Masa se monteaza pe o platforma plana si fixa, componentele lipindu-se intre ele cu un adeziv de ciment, in ordinea prezenatata in ghid. Masa se poate folosi abia dupa ce adezivul se usuca, procedeu ce dureaza intre trei si cinci ore, in functie de sezon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura