Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa gratar simpla - placata cu piatra poligonala Rhodos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181594 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Spatiul de relaxare al gradinii tale nu inseamna numai un sezlong sau un set de mobilier de gradina. Inseamna acel spatiu in care sa poti sa iti desfasori activitatile preferate, in liniste, fara griji, iar aici ne referim si la prepararea meselor. Si ce poate fi mai potrivit intr-o gradina, decat o masa de gratar simpla, placata cu piatra poligonala Rhodos?

Aceasta este potrivita pentru zilele de vara cand te vei muta in gradina si iti doresti sa gazduiesti intalniri alaturi de cei dragi, iar masa este potrivita pentru atunci cand ai nevoie sa pregatesti bucatele.

Cu tenta rustica si influente traditionale, masa placata cu piatra poligonala Rhodos se adapteaza cu usurinta oricarui gratar ales.

Ardezia poligonala Rhodos cu care este placata masa se remarca prin rezistenta sa iesita din comun. De mari dimensiuni, lespezile din ardezie poligonala Rhodos lasa o mare libertate de compozitie, variatiile mici de culoare ajutand la crearea unui aspect unitar si relaxant.

Masa de gratar simpla poate fi montata pe o platforma stabila, plana si fixa, astfel ca aceste componente individuale vor fi prinse intre ele, in ordinea prezentata in ghid si folosind un adeziv de ciment.

La asamblarea componentelor, tine minte ca este recomandat sa alegi un adeziv termorezistent care sa ofere o protectie in plus mesei. Poti folosi masa abia dupa ce adezivul se usuca, procedeu ce dureaza intre trei si cinci ore, in functie de sezon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura