Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mare - placat cu piatra poligonala Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

376873 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai saturat de clasicele gratare din caramida aparenta sau chiar din metal, noi ti-am pregatit ceva nou un gratar de gradina mare, placat cu piatra poligonala Kavala.
Piatra naturala, indiferent unde este folosita, iti va transforma gradina intr-un spatiu intim si personal in care sa te relaxezi in zilele calduroase.
Gratarul de gradina mare este cel mai bun produs pentru un spatiu de dimensiuni mai mari si pentru cei carora le place sa-si umple casa cu toti prietenii. Dimensiunile mari te vor ajuta sa gatesti in acelasi timp bunatati pentru invitatii tai. Piatra naturala cu care este placat acest gratar se va incadra perfect in spatiul tau, oferind un echilibru intre toate celelalte elemente.
Pe langa frumusetea atemporala a pietrei naturale, gratarele de gradina sunt foarte rezistente, durabile si se monteaza foarte usor.
Gratarul din piatra naturala vine ambalat pe europaleti, insotit de o schita de montaj tip lego, asa ca tot ceea ce ai de facut este sa urmezi pasii si sa il asamblezi. Dupa uscarea adezivului, gratarul este gata de utilizare si poti pregati masa pentru cei dragi.
In plus, grila metalica este inclusa.
ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura