Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mediu - placat cu piatra poligonala Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

341173 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O petrecere de succes in aer liber se datoreaza unui gratar facut asa cum trebuie. Prietenii se aduna in jurul lui, te ajuta cu pregatirea mesei sau pur si simplu iti tin companie. Gratarul de gradina ar fi perfect pentru asemenea situatii, unde gustul pentru petrecere se alatura in mod fericit cu gustul preparatelor delicioase.
Placat cu piatra poligonala si construit din caramida ignifuga, acest gratar este rezistent, functional si estetic.
Gratarul se monteaza pe o platforma stabila, fixa si plana, componentele gratarului fiind prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid si folosind un adeziv de ciment. In ceea ce priveste asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, opteaza pentru un adeziv termorezistent.
Pentru o buna adeziune, asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul este gata de utilizare dupa ce usuca adezivul.
Pentru utilizare, se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic inainte de a pune alimentele pregatite, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.
ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala
Trimite mesaj
Din Gura in Gura