Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa gratar simpla - placata cu piatra decorativa Rhodos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

215509 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Amenajarea gradinii nu se rezuma numai la piesele de mobilier pentru spatiile de relaxare, ci si la gratarul de gradina si piesele care il insotesc. In acest caz, masa de gratar simpla placata cu piatra decorativa Ardezie Rhodos.

Utila in prepararea mancarurilor, aceasta masa de gratar se remarca prin rezistenta si durabilitate, caracteristici oferite de catre piatra naturala cu care aceasta este placata. Piatra naturala decorativa Rhodos este folosita datorita aspectului modern si calduros. Produsul din piatra naturala se remarca prin faptul ca fiecare bucata are o forma diferita, iar fasiile sunt destul de mici, astfel ca incarcatura nu este foarte mare. Piatra naturala decorativa Rhodos este remarcabila prin rezistenta la dezagregare si prin simplitatea estetica, definitia elegantei absolute.

Masa de gratar cu piatra naturala se poate monta pe o platforma plana si fixa, astfel ca elementele din componenta se prind intre ele, in ordinea prezentata in ghid, folosind un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor, nu uita sa folosesti un adeziv termorezistent care sa ofere o protectie in plus mesei.

Dupa ce adezivul se usuca (dupa aproximativ trei cinci ore), poti folosi masa linistit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura