Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa gratar simpla - placata cu piatra poligonala Kavala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169813 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Amenajarea gradinii tale nu inseamna numai un sezlong si un set de mobilier de gradina. Inseamna acel spatiu in care iti poti desfasura activitatile preferate, in liniste, fara griji, chiar daca acest lucru inseamna sa prepari alimentele pentru oaspeti. Asa ca ce poate fi mai potrivit in gradina decat un gratar de gradina si o masa placata cu aceeasi piatra cu care este imbracat gratarul.

Aceasta piesa este potrivita pentru zilele te vara cand te vei muta in gradina si prepari acolo alimentele favorite pentru tine si pentru cei dragi. Fiind caracterizata printr-o tenta rustica, traditionala, aceasta masa placata cu piatra poligonala Kavala se adapteaza cu usurinta oricarui gratar ales.

Importata din Bulgaria, masa se monteaza pe o platforma plana, astfel incat componentele individuale sa poata fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid si folosind un adeziv de ciment.

La asamblarea componentelor, este recomandat sa alegi un adeziv termorezistent care sa ofere protectie in plus, mesei. Piesa se poate folosi abia dupa ce adezivul s-a uscat, ceea ce inseamna trei sau cinci ore, in functie de sezon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura