Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Masa gratar + chiuveta - placata cu piatra poligonala Homa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

179333 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piesele de mobilier pentru gradina trebuie sa se ridice pe masura asteptarilor spatiului in care sunt amplasate, iar o gradina cere o masa de gratar cu chiuveta, placata cu piatra naturala poligonala Homa. Am dezvoltat o gama de produse care sa raspunda nevoilor tale, astfel gasesti tot ce ai nevoie pentru amenajarea gradinii tale, intr-un singur loc

Chiuveta pentru acest gratar este realizata din inox sau piatra din compozit. Cu siguranta, acest tip de masa pentru gratar cu chiuveta incorporata va usura cu mult pregatirea unei mese in gradina. Vei redescoperi placerea de a gati in aer liber si iti vei putea testa limitele.

Acest ansamblu trebuie montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale se prind intre ele, in ordinea prezentata in instructiuni, folosind un adeziv de ciment, iafr pentru asamblarea componentelor, se alege unul termorezistent. Ansamblul se poate folosi dupa ce adezivul se usuca, precedeu ce dureaza intre trei si cinci ore, in functie de sezon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura