Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Gratar gradina mare - placat cu piatra poligonala Homa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

376873 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Gratarul de gradina mare placat cu ardezie poligonala Homa se integreaza perfect in orice stil de amenajare abordezi in gradina. Pentru ca noi punem suflet in piatra naturala, am creat o colectie de gratare de gradina placate cu piatra naturala in jurul carora sa iti aduni prietenii la povesti si lectii de gatit.
Aceste tipuri de gratare se gasesc sub diferite dimensiuni, insa cel mare este potrivit pentru spatiile mai mari si pentru cei carora le place sa isi umple casa cu toti prietenii.
Dimensiunile acestuia te vor ajuta sa iti desfasori activitatea in voie, cat despre piatra naturala, aceasta se va incadra perfect in spatiul tau, oferind un echilibru intre toate elementele componente.
Pe langa frumusetea atemporala a pietrei naturale, gratarele de gradina din colectia noastra sunt foarte rezistente, durabile si se monteaza cu o usurinta de neinchipuit. Acesta vine ambalat pe europaleti, insotit de o schita de montaj de tip lego. Tot ceea ce ai de facut este sa urmezi pasii si sa asamblezi gratarul. Dupa ce adezivul s-a uscat, gratarul este gata de utilizare si poti pregati masa pentru cei dragi.
Grila metalica este inclusa.
ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura