Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Detergent spray anti mucegai LTP Mouldex 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6664 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piatra naturala este un material foarte rezistent, insa pentru a te bucura cat mai mult va trebuie curatata si intretinuta cu ajutorul unor detergenti speciali pentru piatra. In timp, piatra naturala sufera mici transformari, ceea ce este un lucru normal, fie la contactul cu anumite substante, fie datorita traficului.

Pentru fiecare problema care poate aparea in timp, LTP a dezvoltat o gama de solutii care sa raspunda acestor nevoi diverse - de la produse de impermeabilizare a pietrei, pana la solutii de tratare si curatare a celor mai dificile pete.LTP MOULDEX este o solutie ce elimina petele de mucegai, ciupercile sau algele care se dezvolta pe rosturi sau pe suprafata pietrei. De asemenea ajuta si la eliminarea reziduurilor de ciment sau chit.

Formula antibacteriana ajuta si la prevenirea aparitiei mucegaiului dupa ce suprafata a fost curatata cu LTP Mouldex. Ideal pentru spatiile umede, pentru bai sau bucatarii, atat la interior cat si la exterior. Actiunea sa de albire ajuta la restaurarea culorii rosturilor albe, insa poate fi folosit si pe rosturile colorate, fara a le decolora.Recomandam ca suprafata care trebuie tratata sa fie complet uscata inainte de utilizare.

Pentru aplicarea solutiei, tine recipientul in pozitie verticala si pulverizeaza pe suprafata dorita la o distanta de 5-10 cm. Solutia se lasa sa actioneze aproximativ 45 de minute, dupa care se curata bine suprafata cu o perie si apa. La final, se clateste cu un burete imbibat in apa pentru a elimina orice urma de murdarie sau solutie. Pentru petele persistente si dificile se recomanda un tratament mai lung, caz in care se lasa solutia sa actioneze peste noapte.

Pentru o curatare rapida si corecta, in portofoliul nostru poti gasi accesoriile LTP care te vor ajuta in fiecare proces de curatare si intretinere si iti vor usura munca. Aspectul si calitatea pietrei sunt influentate de grija pe care o acorzi ingrijirii acesteia curatare, impermeabilizare si intretinere, dar si de calitatea produselor pe care le folosesti.

Daca ai nevoie de o parere profesionala privind solutiile de curatare si tratare din gama LTP, suna la 021 9907 sau trimite un email la office@piatraonline.ro - de asemenea te asteptam sa ne faci o vizita in showroom-ul din Aleea Teisani 137A, Sector 1, Bucuresti!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura