Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri
Descriere
Si lacul acrilic, si impemeabilizantul trebuie curatate de pe piatra naturala la un moment dat, ca parte a procesului de intretinere. Atunci utilizam LTP Solvex, care este o solutie puternica, special destinata acestui scop. In afara de impermabilizanti pentru piatra, LTP Solvez curata diferite tratamente pe baza de ceara, ulei sau emulsii executate asupra pietrei. Produsul este non-caustic si nu va decolora sau distruge suprafata pietrei naturale.

Dupa curatarea cu LTP Solvex suprafata este perfecta pentru tratamente ulterioare. Livrarea se face rapid prin curier cu plata ramburs direct la curier.

Instructiuni:
Turnati solutia intr-un recipient de sticla sau metal (nu folositi recipiente de plastic). Aplicati cu generozitate si frecati cu un burete sau o perie. Incepeti sa curatati pe suprafete mici (nu mai mult de 1 metru patrat) si acordati aproximativ 15 minute solutiei sa-si faca efectul. Spalati apoi suprafata cu LTP Grimex (diluat), clatiti cu apa si lasati sa usuce 24 h pana la aplicarea noului strat de tratament (lac / impermeabilizant).

Instructiuni de siguranta:
Pentru curatare folositi o perie din fibre naturale. Periile cu fibre sintetice pot fi topite de solutie. Pentru teste va recomandam sa incercati pe o mostra din piatra pe care urmeaza sa o curatati. Dupa spalare si clatire, suprafetele pot fi reimpermeabilizate.

Consum:
Suprafata normala: 1litru - 8-19 mp
Suprafata dificila: 1 litru - 5 mp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura