Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Maner multifunctional LTP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7378 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Manerul Universal LTP din 4 bucati, reprezinta o solutie eficienta si inteligenta pentru curatarea suprafetelor, sau aplicarea impermeabilzantiilor marca LTP. Utilizeaza manerul alaturi de suportul multifunctional pentru pad sau alaturi de periile marca LTP, asfel intr-un mod inteligent vei putea sa ajungi in locurile greu accesibile. Dupa utilizare, strange rapid si usor toate componentele. Livrarea produselor se face prin curierat cu plata ramburs direct la curier.

Beneficiile manerului  multifunctional LTP:

Asamblare rapida si economie de spatiu

Calitate premium

Produs multifunctional

Manerul format din 4 bucati marca LTP, reprezinta o solutie eficienta pentru aplicarea impermeabilizantiilor, curatarea si intretinerea suprafetelor din piatra naturala, gresie sau parchet. Utilizeza acest maner la toate accesoriile LTP in mod inteligen cu ajutorul suportului multifunctional LTP si vei scapa astfel de stoarcerea clasica sau in maini a aplicatorului. Este alcatuit din aluminiu premium, de asemenea iti permite sa ajunge in locurile greu accesibile. Dupa utilizare, manerul se desface si depoziteaza usor si rapid.

Utilizati manerul alaturi de suportul multifunctional LTP care va permite:

Lucru si aplicare efectuate corect si rapid

Produs de calitate si usor de folosit

Multifunctional.

Producatorul LTP din Marea Britanie vine anul acesta cu accesorii noi destinate profesionistiilor si nu numai, LTP ofera spre vanzare acest suport multifunctional pentru o gama excelenta de bureti si perii pentru curatarea eficienta a unei multitudini de suprafete - de la curatarea intensa a suprafetelor din piatra naturala (finisaj texturat) ce sunt murdare de adeziv, chit, rugina, etc, pana la utilizarea alaturi de padurile aplicatoare de impermeabilizanti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura