Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Impermeabilizant LTP Ironwax Satin 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10234 lei Lei
Out Of stock
Descriere
LTP Ironwax Satin este un impermeabilizant profesional cu efect satinat (auto-stralucitor), ce imbunatateste culoare si textura, protejeaza perfect impotriva patarii si murdariei persistente, dar mai important este usor de intretinut. Adecvat si recomandat placari interioare decorate cu piatra naturala sau placate cu caramida aparenta, produsul rezistent la zgariere, lovire si exfoliere. Livrarea produselor se face prin curierat cu plata ramburs!

Beneficiile sigilantului LTP Ironwax Satin

Sigilant/impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor

Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta

Perfect pentru toate suprafetele

Protectia impotriva petelor

Intretinere usoara

Utilizare doar la interior (fara spatiii umede sau cabine de dus)

Potrivit si recomandat pentru spatii cu uz casnic si comercial, LTP Ironwax Satin este un produs extrem de usor de aplicat, pelicula sa de finisare dupa uscare devine satinata cu efect de auto-stralucire, LTP Ironwax Satin este usor de intretinut. Ironwax Satin este varianta superioara a vechilor variante de lac pentru piatra naturala sau lac piatra efect umed, formand la final un etansant acrilic rezistent la uzura. Imbunatateste culoare si textura, protejeaza impotriva patarii si murdariei persistente Poate fi utilizat pe travertin, calcar, gresie, ardezie, marmura, teracota, pietre poroase, caramida, terrazzo si chiar beton. I

Utilizare:

Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata si uscata cu min 24 de ore inainte. Orice urma de umezeala ramasa neuscata, poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin si pot preveni ajungerea impermeabilizarii la maturitate si mai ales duritatea completa.

Aplicare in functie de suprafata:

In cazul suprafetelor neslefuite sau texturate (despicate, natur, periate, fiamate, etc). Folosind o perie sau burete se aplica un strat subtire uniform intr-o singura directie, dar fara sa frecati, produsul trebuie sa se lase sa se usuce (aprox. 1 ora). Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform. (In medie de 3 ori). Pentru straturi si mai lucioase ar trebui sa fie aplicate, straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de cel anterior (max.6).

In cazul suprafetelor mate sau antichizate, aplicati folosind o carpa imbibata, se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati un strat subtire uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (1 ora). Pentru straturi si mai lucioase ar trebui sa fie aplicate straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (max.6).

Trebuie tinut cont sa nu se aplice prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin duritatea si pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general.

Intretinere:

Se curata podeaua - recomandarea noastra sa utilizati LTP Floorshine pentru a curata si a proteja suprafetele tratate. In zonele in care impermeabilizarea devine uzata se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. La un moment dat este de dorit renovare completa a etansarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa etansarea originala inainte de a re-etansa.

Acoperire:

Aproximativ 15-30 mp per litru (un strat) in functie de porozitatea substratului.

De retinut: In cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizanti in prealabil cu un strat de LTP MattStone H20 (impermeabilizant puternic pe baza de apa).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura