Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Spray protectie rosturi LTP Grout & Tile Protector Spray

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1309 lei Lei
Out Of stock
Descriere
LTP Grout & Tile Protector Spray formeaza o bariera incolora si ajuta la protejarea peretilor porosi si a rosturilor din mortar impotriva apei, murdariei, uleiurilor, grasimilor si depunerilor de calcar, ceea ce face ca suprafetele tratate sa fie mai usor de intretinut. Livrare prin curier (plata ramburs la primire).

Beneficiile utilizarii LTP Grout Sealer Tile Protector Spray:
Usor de aplicat in formula cu jet si uscare rapida.
Protectie de lunga durata impotriva apei, murdariei, grasimii, mucegaiului si depunerilor de calcar.
Potrivit atat pentru pereti si pardoseala, cat si pentru rosturi.
Pulverizarea in exces se usuca invizibil. Acoperire per 600 ml:
600 de metri liniari, in functie de marimea rostului de mortar si de numarul de straturi necesare.
5 - 25 mp in functie de porozitate si de numarul de straturi necesare.

Mod de utilizare:
Zonele care urmeaza sa fie tratate trebuie sa fie curatate. Mortarul, adezivul sau chitul murdar sau cel cu pete mai vechi ar trebui sa fie curatat cu LTP GRIMEX si apoi clatit bine. Suprafetele recent chituite ar trebui sa fie lasate timp de 20-30 de minute sa se usuce, apoi trebuie curate si lipsite de praf inainte de aplicare. Testati intotdeauna produsul pe o zona ascunsa, inainte de aplicare generala. Agitati bine recipientul. Pulverizati la 15-20 cm de suprafata printr-o miscare ampla. Lasati sa se usce timp de 5 minute.

Un timp de uscare 2-3 ore este recomandat la finalizarea, inainte de a permite traficul. Pentru zonele umede, inclusiv cabine de dus, precum si camere umede, permiteti etansarea pentru un minim de 24 de ore inainte de utilizare. Testati zona dupa aplicare cu putina apa; in cazul in care apa este absorbita, un al doilea strat sau chiar al treilea pot fi necesare pentru a obtine o performanta maxima. Utilizati numai in spatii deschise sau bine ventilate. Deschideti feresterele si, daca este posibil, utilizati ventilatoare pentru a circula aerul. Se recomanda purtarea unei masti respiratorii adecvate in orice moment. Supra-pulverizarea pe suprafete foarte polisate sau foarte lucioase poate, in unele cazuri, sa lase usoare urme de reziduu, dar puteti sterge excesul de material in 5 minute. Reziduurile persistente de pe suprafete pot fi indepartate cu aplicarea LTP Grout & Tile Protector care trebuie sters imediat.
Nu pulverizati pe suprafete acrilice sau colorate, precum dulapuri sau plinte din lemn colorat. Mascati si protejati aceste suprafete inainte de aplicare. A se agita bine inainte de utilizare!

Intretinere:
Nu folositi agenti abrazivi de curatare. Curatati zonele tratate cu apa si cu un detergent cu PH neutru, cum ar fi LTP Waxwash sau LTP Stonewash. In unele cazuri poate fi necesar sa utilizati un aspirator puternic pentru a elimina petele persistente de pe suprafata, caz in care ar putea fi necesar sa se re-impermeabilizeze zonele tratate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura