Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Detergent profesional LTP Waxwash 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33677 lei Lei
Out Of stock
Descriere
LTP Waxwash face parte din categoria detergentilor profesionali destinati intretinerii regulate a pietrei naturale. Produs in Marea Britania, acest detergent intretine si protejeaza suprafetele din piatra (marmura, granit, travertin, ardezie, etc.).

Solutia reface straturile de impermeabilizant, avand totodata si un miros placut, reconfortant. Substanta de baza este uleiul de in si functioneaza pentru suprafetele de piatra naturala impermeabilizate si reimpermeabilizate, finisate si nefinisate. Ideal pentru utilizare pe suprafete care sunt protejate cu: LTP Mattstone, LTP Colour Intensifier, LTP MPG, LTP Clear si Antique Wax. Livrare prin curier cu plata ramburs.

Mod de utilizare (utilizare saptamanala):
Se dilueaza 2 sau 3 capacele (5 capacele pe podele murdare) de LTP Waxwash intr-o galeata de apa calda. Se spala pardoseala si se lasa sa se usuce. Nu necesita clatire. Pe suprafete lustruite sau ceruite se aplica cu o carpa moale uscata sau cu o masina de polisat. Acoperire: 1 litru de LTP Waxwash ar trebui sa fie suficient pentru a spala o podea de 20 mp de cca 40 de ori.

Contine: Benzisothiazolinone Citral Limonene!

Atentie: A nu se lasa la indemana copiilor! Evitati folosirea produsului in timpul temperaturilor extreme!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura