Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Solutie decapare LTP Power Stripper 5litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43792 lei Lei
Out Of stock
Descriere
LTP Power Stripper este o solutie profesionala pentru decaparea si curatarea pietrelor naturale folosite in amenajari interioare si exterioare. Acest detergent se potriveste produselor din travertin, ardezie, marmura, granit, terrazzo etc. Indeparteaza diferite tipuri de uleiuri minerale si uleiul de in oxidat. Cititi cu atentie pe ambalaj modul in care se prepara solutia. Inainte de aplicare, testati pe o zona ascunsa a placarii daca placile se decoloreaza.

Daca utilizati LTP Power Stripper pe o suprafata mare, folositi un aspirator cu apa. Clatiti bine si lasati sa se usuce complet inainte de aplica din nou. Este posibil sa fie nevoie sa repetati procesul de spalare de cateva ori pe suprafetele cu murdarie persistenta. LTP Power Stripper este un produs fabricat in UK si este apreciat de specialistii in piatra naturala din toate lumea.Livrare rapida prin curierat direct la tine acasa!

Beneficiile detergentului LTP POWER STRIPPER
Solutie de curatat si decapat cu performante ridicate
Perfect pentru utilizare la interior sau exterior
Indeparteaza uleiului de in oxidat
Elimina uleiuri minerale.

Mod de utilizare:
Pentru a stabili daca placile se decoloreaza si pentru a determina diluarea optima pentru LTP Power Stripper testati pe o zona ascunsa sau daca aveti o placa ramasa de la montaj, inainte de aplicarea generala peste toata suprafata.

Curatarea suprafetei: 1:12 in apa calda
Decapare in adancime: 1:6 in apa calda
In cazuri extreme de exemplu indepartarea de ulei din seminte de in 1:4 in apa calda.

Aspirati/maturati sau stergeti podeaua pentru a indeparta murdaria si praful de pe suprafata. Solutie maxima decapanta conform diluarii. Lucru pe zone de dimensiuni normale aplicati solutia pe podelele ude. Lasati produsul sa actioneze timp de 5-10 minute mentinand podeaua umeda cu solutie daca produsul incepe sa fie absorbit. Agita suprafata pardoselii folosind o carpa usor abraziva (vezi sectiunea Accesorii LTP). Daca suprafata este foarte mare puteti aplica/curata direct cu masina monodisc pentru curatare rapida. Indepartati reziduurile de mizerie rezultate, cu apa curata calda si carpe absorbante. Daca utilizati pe o suprafata mare folositi un aspirator cu apa. Clatiti bine si lasati sa se usuce complet inainte de aplica din nou. Este posibil sa fie nevoie sa repetati procesul de spalare de cateva ori pe suprafetele cu murdarie persistenta.

Acoperire/consum:
Curatarea suprafetei: 60 m2/litru (amestec 1:12)
Decapare in adancime: 30 m2/litru (amestec 1:6)
In cazuri extreme: 15 m2/litru (amestec 1:4)

Depozitare: A se pastra in loc uscat, racoros, ferit de inghet-dezghet.

Termen de valabilitate: 5 ani.

Important: Protejati materiale plastice, linoleum, suprafetele vopsite si cele sensibile impotriva stropilor.

Atentie: A se pastra in afara accesului copiilor. Evitati contactul cu pielea si ochii. In caz de contact cu ochii clatiti imediat cu multa apa si cereti sfatul medicului. Purtati manusi adecvate si protectie pentru ochi. Daca este inghitit nu provocati voma. In caz de accident sau daca va simtiti rau solicitati imediat sfatul medicului si prezentati eticheta / recipientul. Acest produs nu trebuie utilizat pentru curatarea de zi cu zi a pardoselilor care au fost etansate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura