Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Solutie curatare LTP Grout Stain Remover 5litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32844 lei
Descriere
Resturi de chit, de mortar, urme de ciment sau de rugina toate acestea se pot indeparta de pe suprafatele rezistente la acizi. Este foarte important de retinut ca LTP Grout Stain Remover nu este indicat a se folosi pe toate materialele. Recomandam ca, inainte de a fi aplicata pe toata suprafata, solutia sa fie testata pe o zona mai putin vizibila. LTP Grout Stain Remover este perfect functional atat pentru suprafete din mediul exterior, cat si pentru cele din interior. Produsul poate fi livrat imediat in tara prin curierat.

Beneficiile detergentului LTP GROUT STAIN REMOVER
Elimina rezidurile de adeziv, chit si depunerile de calcar
Elimina rezidurile de adeziv sau rugina.
Perfect pentru interior sau exterior.
Agent de curatare cu actiune rapida.

Mod de utilizare:
In cazurile usoare si pe placi absorbante:
Se dilueaza o parte a produsului la 4 parti apa calda. Aplicati cu o carpa sau burete stors in solutie. Stergeti bine cu o carpa curata usor umezita.

In cazurile mai severe: Se dilueaza o parte a produsului la o parte apa calda. Aplicati cu generozitate si intindeti pe suprafata placilor. Daca este necesar se agita cu o perie si se lasa sa reactioneze timp de 5-10 minute mentinandu umed cu solutie LTP Grout Stain Remover suplimentara. Stergeti cu un mop si clatiti bine cu apa curata.

In cazurile extrem de severe: Folositi nediluat se agita cu o perie sau racleta mecanica daca este necesar. Neutralizati suprafata tratata cu apa curata dupa utilizare.Acoperire: Cu un litru de produs se curata aproximativ 5-25 mp.

Important: - Acest produs nu este potrivit pentru utilizare pe toate materialele. Testati solutia pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. Cand folosim o solutie acida trebuie evitat contactul prelungit cu rosturile. Orice aciditate ramasa pe suprafetele tratate cu acest produs ar trebui sa fie complet neutralizata dupa utilizare. Acest lucru poate fi realizat cu apa curata aplicata cu un burete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura