Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Solutie de curatare LTP Solvex 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10234 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cum curatam lacul acrilic sau impermeabilizantul de pe piatra naturala, travertinul sau granitul nostru? Simplu utilizand LTP Solvex este o solutie puternica profesionala non-caustica destinata curatarii suprafetelor pe care s-au aplicat lacuri acrilice impermeabilizanti, tratamente bazate pe ceara, uleiuri sau emulsii. Livrarea se face rapid priin curier cu plata ramburs direct la curier.

Beneficiile decapantului LTP Solvex
Decapant de inalta performanta, destinat eliminarii lacurilor sau impermeabilizantiilor.
Indeparteaza ceara, siliconul, acril si grunduri din poliuretan.
Elimina rezidurile epoxidite de la rosturi
Puternic decapant non-caustic. Solutie puternica non-caustica pentru curatarea suprafetelor pe care s-au aplicat lacuri acrilice impermeabilizanti tratamente bazate pe ceara uleiuri sau emulsii. Aceasta solutie nu va decolora sau distruge suprafata pietrei naturale. Dupa curatarea cu LTP Solvex suprafata este perfecta pentru tratamente ulterioare.

Instructiuni:
Turnati solutia intr-un recipient de sticla sau metal (nu folositi recipiente de plastic). Aplicati cu generozitate si frecati cu un burete sau o perie. Incepeti sa curatati pe suprafete mici (nu mai mult de 1 metru patrat) lasati suprafata pe care s-a aplicat LTP Solvex aproximativ 15min pentru a-si face efectul. Spalati apoi suprafata cu LTP Grimex (diluat) clatiti cu apa si lasati sa usuce 24h pana la aplicarea noului strat de tratament (lac / impermeabilizant).

Instructiuni de siguranta:
Pentru curatare folositi perie din fibre naturale periile cu fibre sintetice pot fi topite de solutie. Pentru teste va recomandam sa incercati pe o mostra din piatra care urmeaza sa o curatati. Dupa spalare si clatire, suprafetele sunt ideale pentru reimpermeabilizare.  Consum :
Suprafata normala : 1litru - 8-19 metri patrati
Suprafata dificila : 1 litru - 5 metri patrati Solutia contine :  DICHLOROMETHANE si METHANOL
Trimite mesaj
Din Gura in Gura