Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Detergent LTP Grout Stain Remover 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6069 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Detergent LTP Grout Stain Remover, produs profesional ce indepartarteaza resturile de chit, mortar, urme de ciment sau rugina de pe suprafetele rezistente la acizi. Testati solutia pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. Livrare rapida prin curierat direct la tine acasa!

Beneficiile detergentului LTP Grout Stain Remover

Elimina rezidurile de adeziv, chit si depunerile de calcar

Elimina rezidurile de adeziv sau rugina.

Perfect pentru interior sau exterior.

Agent de curatare cu actiune rapida

Mod de utilizare:

In cazurile usoare si pe placi absorbante:

Se dilueaza o parte a produsului la 4 parti apa calda. Aplicati cu o carpa sau burete stors in solutie. Stergeti bine cu o carpa curata usor umezita.

In cazurile mai severe:

Se dilueaza o parte a produsului la o parte apa calda. Aplicati cu generozitate si intindeti pe suprafata placilor. Daca este necesar se agita cu o perie si se lasa sa reactioneze timp de 5-10 minute mentinandu umed cu solutie LTP Grout Stain Remover suplimentara. Stergeti cu un mop si clatiti bine cu apa curata.

In cazurile extrem de severe:

Folositi nediluat se agita cu o perie sau racleta mecanica daca este necesar. Neutralizati suprafata tratata cu apa curata dupa utilizare.

Acoperire:

Cu un litru de produs se curata aproximativ 5-25 mp.

Important: - Acest produs nu este potrivit pentru utilizare pe toate materialele. Testati solutia pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea generala. Cand folosim o solutie acida trebuie evitat contactul prelungit cu rosturile. Orice aciditate ramasa pe suprafetele tratate cu acest produs ar trebui sa fie complet neutralizata dupa utilizare. Acest lucru poate fi realizat cu apa curata aplicata cu un burete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura