Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Tratament culoare piatra LTP Colour Intensifier 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58667 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Iti plac pietrele neprelucrate, insa ai vrea ca aceste pietre sa fie totusi mai aprinse la culoare... Nu esti singurul. Pentru cei ca tine avem LTP Colour Intensifier. Acest impermeabilizant te va ajuta sa ai o placa in nuante mai aprinse, chiar daca piatra respectiva este mata, antichizata, periata, fiamata sau buciardata... LTP Colour Intensifier este un impermabilizant profesional, foarte puternic, care se poate folosi pentru pietre naturale: ardezie, marmura, travertin, teracota, calcar, dar si terrazzo oriental sau caramida. In aceste conditii, este de remarcat ca produsul nu doar sigilieaza porii pietrei, dar ii si amplifica nuanta. Desi acest articol se vinde intr-un ambalaj de 5 litri, mai comod si mai economicos pentru cei care au suprafete mari de tratat, exista si varianta LTP Colour Intensifier cu ambalaj de 1 litru. Produsul se poate comanda si online, iar livrarea se face orinde in tara, prin curierat, cu plata ramburs.

Beneficiile utilizarii LTP COLOR INTENSIFIER
Intensifica fara aspect ''umed'' materialele naturale pale
Destinat in special spatiilor umede (bai, saune, etc)
Permite suprafetei tratate din piatra naturala sa 'respire'
Se poate utiliza atat la interior cat si la exterior

Mod de utilizare:
Suprafata care urmeaza sa fie tratata trebuie sa fie complet curata uscata si fara urme de contaminare. Recomandam sa curatati mai intai podeaua cu LTP Grimex (diluat 6:1) si lasati sa se usuce bine. Aplicati LTP Color Intensifier intr-un strat uniform si subtire cu o carpa, pensula sau burete. Lasati solutia sa actioneze timp de 15-30 de minute inainte de a o sterge cu o carpa uscata (ce nu lasa scame) pentru a indeparta astfel orice surplus de solutie care a ramas pe suprafata.

Nota: Dupa tratamenteul cu Color Intensifier, suprafata trebuie sa aiba un finisaj intensificat/inviorat, fara aspect umed. Orice exces ramas pe suprafata ar putea oxida si poate forma un lac lucios, inestetic. Pentru o intensificare mai mare a culorii si in cazul suprafetelor mai absorbante pot fi aplicate straturi ulterioare. Se lasa cel putin 30-60 de minute de la aplicarea stratului anterior inainte de a aplica un nou strat. Nu se aplica in lumina directa a soarelui sau la o temperatura mai mare de 25 grade C. Aveti grija la aplicarea pe suprafete cu incalzire prin pardoseala deoarece produsul se poate usca mai repede. Daca nu sunteti sigur de metodele de aplicare corecte, incercati pe o zona mai putin vizibila inainte de aplicarea pe intreaga suprafata. Consum: aproximativ 5-10 mp/ litru in functie de porozitatea suprafetei Intretinere: LTP Colour Intensifier se intretine rapid si usor cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafetele de lucru (blaturi), utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, consultati fisa cu date tehnice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura