Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura poligonala Rock Face Sunny (Coltar)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23205 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura poligonala Rock Face Sunny este o alegere eleganta si sofisticata pentru orice proiect de design interior sau exterior. Aceasta piatra naturala cu nuante calde de auriu si bej, adauga o nota de lux si rafinament spatiului in care este utilizata.

Textura sa unica Rock Face confera pietrei o suprafata rustica si naturala, cu muchii asimetrice, asemanatoare unor fragmente de stanci, adaugand un caracter autentic oricarui spatiu. Aceasta marmura poligonala este disponibila sub forma de coltar, ceea ce o face potrivita pentru a contura cu eleganta zonele de bucatarie, baie sau chiar terase exterioare.

Cu o durabilitate impresionanta, Marmura Poligonala Rock Face Sunny este rezistenta la variatiile de temperatura si la uzura, ceea ce o face ideala pentru utilizare in spatiile interioare si exterioare. Suprafata sa este usor de intretinut, iar aspectul sau contemporan se va potrivi cu orice stil de design, de la clasic la modern.

Adauga un strop de eleganta naturala in casa sau spatiul tau comercial cu Marmura Poligonala Rock Face Sunny (Coltar) si bucura-te de frumusetea sa atemporala si de durabilitatea sa remarcabila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura