Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura poligonala Rock Face Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Poligonala Rock Face Black reprezinta un material elegant si versatil, perfect pentru placari verticale de interior si de exterior. Datorita texturii speciale Rock Face, aceasta marmura adauga un aer sofisticat si rustic in acelasi timp, in orice proiect de amenajare.

Pentru proiectele de placare a fatadelor, marmura poligonala Rock Face Black devine rapid vedeta. Culoarea sa profunda si textura sa evidenta confera un aspect impecabil in proiectele de amenajare rezidentiale si comerciale. De asemenea, se pot crea cu usurinta socluri si garduri deosebite, care vor impresiona cu siguranta orice privitor.

In cadrul proiectelor de amenajare interioara, aceste placi de marmura sunt ideale pentru seminee sau ziduri decorative. Aspectul sau natural si distinctiv adauga o nota de eleganta si rafinament in orice spatiu. Fie ca doresti sa creezi un punct de atractie cu un semineu spectaculos sau sa adaugi un element decorativ subtil in interiorul casei, Marmura Poligonala Rock Face Black va face cu siguranta diferenta.

Acest material durabil, usor de intretinut, rezista in timp si va aduce o valoare adaugata proiectului tau de amenajare. Cu Marmura Poligonala Rock Face Black, vei putea transforma rapid si usor orice spatiu intr-o opera de arta, aducand frumusetea naturii direct in interiorul sau exteriorul locuintei tale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura